Başkan ve Vali aşure dağıttı

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Kemal Kadakal vatandaşlara aşure dağıttı Müslümanlar için önemli olan Aşure günü dolayısıyla Trabzon Lokantacılar Odası tarafından

Başkan ve Vali aşure dağıttı

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Kemal Kadakal vatandaşlara aşure dağıttı

 

Müslümanlar için önemli olan Aşure günü dolayısıyla Trabzon Lokantacılar Odası tarafından Ortahisar’da düzenlenen etkinlikte vatandaşlar bol bol aşure yediler.

Birlikteliğin, bereketin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın günü olan Aşure günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Kemal Kadakal, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Muharrem ayının 10 gününde birçok mucizelerin gerçekleştiği önemli günde vatandaşlarla birlikte olmak için düzenledikleri aşure etkinliklerinin bundan sonrada devam etmesi dileğinde bulunan Trabzon Lokantacılar Odası Başkanı Kemal Kadakal etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu ise Aşure günü nedeniyle düzenlenen etkinliğin Trabzon’daki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ne kadar gelişmiş olduğunu gösterdiğini belirterek, “ Barışın, kardeşliğin ve birbiriyle kucaklaşmanın günü olan Aşure gününün tüm insanlığa ve Müslümanlara hayırlı olsun. Böylesine bir günde önemli bir etkinlik düzenleyen Lokantacılar Odası’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Kızılcık ise aşure günü  dolayısıyla yapılan etkinliğin bizi biz yapan değerlerin dünden bugüne ve yarınlara kadar taşınmasında ahilik anlayışının da etkili olduğunu belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Gümrükçüoğlu, Kızılcık ve Kadakal vatandaşlara aşure dağıttı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel