Başkan vatandaşla bayramlaştı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arefe günü esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.Başkan Gümrükçüoğlu bayramın birinci gününün işyerlerinin kapalı olması nedeniyle esnafla bayramlaşmayı bir gün öncesinden yaptı. Ku

Başkan vatandaşla bayramlaştı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu arefe günü esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Gümrükçüoğlu bayramın birinci gününün işyerlerinin kapalı olması nedeniyle esnafla bayramlaşmayı bir gün öncesinden yaptı. Kunduracılar, Kemeraltı, İskenderpaşa ve Maraş Caddesi’nde ziyaretlerde bulunan Başkan Gümrükçüoğılu, bayramların, sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı günler olduğunu ifade ederek, “Aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuz bozulmadan dimdik ayakta kalacaktır. Bu anlamda eş dost akraba ziyaretlerinin önemi büyüktür. Bu anlamda kentimizin bir nevi kanaat önderleri olan esnaf ziyaretlerine büyük önem veriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle esnaf ve vatandaşların görüş, istek ve önerilerini dinleme imkanı bulurken aynı zamanda onların bayramlarını tebrik ediyoruz. Bu vesile ile bütün vatandaşların mübarek Kurman Bayramlarını tebrik ediyorum. Trabzonlu vatandaşları Bayramın birinci günü belediyede yapılacak bayramlaşma törenine davet ediyorum” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel