Başkan şoförleri ziyaret etti!

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Şoförler Odası'nı ziyaret etti. Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, durak başkanları ile bir araya geldiği Trabzon Şoförler Odası'nı ziyaretindeki konuşmasında, şoför esnafının emekleriyle, yatırımları

Başkan şoförleri ziyaret etti!

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Şoförler Odası'nı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, durak başkanları ile bir araya geldiği Trabzon Şoförler Odası'nı ziyaretindeki konuşmasında, şoför esnafının emekleriyle, yatırımlarıyla gecelerini gündüzlerine katarak Trabzon halkına en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdiklerini belirterek, belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şoförlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş da ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, şoför esnafının sorunlarına birlikte çözüm bulmaya gayret ettiklerini anlattı.

Gümrükçüoğlu daha sonra Şoförler Odası'ndan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel