Başkan Şahin adaylık müracaatını yaptı

Samsun’un Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeniden başkan olmak için aday adaylığı müracaatını, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı’na sundu.Bafra Belediye Başkanlığı görevini yürüten Zihn

Başkan Şahin adaylık müracaatını yaptı

Samsun’un Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde yeniden başkan olmak için aday adaylığı müracaatını, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı’na sundu.

Bafra Belediye Başkanlığı görevini yürüten Zihni Şahin, belediye başkan aday adaylığı başvurusu için AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı’na geldi. Belediye binasından geniş bir katılım ile AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı’na gelen Başkan Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının huzurunda aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’e teslim etti.

Adaylık müracaatının ardından ilçe binası önünde konuşan Başkan Şahin, 5 yıllık görev süresi zarfında gerçekleştirdiği hizmetlere kısaca değindi. Başkan Şahin yaptığı konuşmada, “Şimdi önümüzde yepyeni bir süreç var. Bafra, 5 yıldır aralıksız sürdürdüğü değişim ve modernleşme yolunda yeni bir döneme daha girmek üzeredir. Hizmet seferberliğini aynı azim ve heyecanla devam ettirme arzusundayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel