Başkan olmadan destek arayışına çıktı

Ak Parti’den Trabzon'un Şalpazarı ilçesi Belediye Başkan aday adayı olan Necati Selvitop, Giresun Valisi Hasan Karhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret eden Necati Selvitop, her iki ilin ve ilçelerinin gelişebi

Başkan olmadan destek arayışına çıktı

Ak Parti’den Trabzon'un Şalpazarı ilçesi Belediye Başkan aday adayı olan Necati Selvitop, Giresun Valisi Hasan Karhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret eden Necati Selvitop, her iki ilin ve ilçelerinin gelişebilmesi için öncelikle komşularıyla iyi diyalog içerisinde bulunması gerektiğine vurgu yaptı.

Selvitop “Kısmet olurda önce partimizin sonra da halkımızın teveccühünü kazanırsak, Giresun’un doğudaki ilçeleriyle komşu olan Trabzon’un Şalpazarı ilçesinin belediye başkanı olacağız. İşte o zaman Giresun ve Trabzon’un ortak değerleri arasında yer alan Sisdağı gibi bir yaylası var ve burayla ilgili ortak projelerimiz olacaktır. Bu projelerimizi de tabiî ki Valiliklerimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte hayata geçireceğiz. Şimdiden göreve yeni başlayan sayın Valimizi ziyaret edip tanışmak istedik” dedi.

Vali Hasan Karahan ise nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek seçimlerde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler