Başkan kültüre sahip çıktı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Kültür Araştırma Kurulu üyeleri ile yemekte bir araya geldi.Trabzon’un kültür birikimi, sanatı, kentleşme olgusu üzerine inceleme yaptırmak ve yörede yetişen kültür ve sanat adamlarını özendi

Başkan kültüre sahip çıktı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Kültür Araştırma Kurulu üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Trabzon’un kültür birikimi, sanatı, kentleşme olgusu üzerine inceleme yaptırmak ve yörede yetişen kültür ve sanat adamlarını özendirmek, kent içerisine konulması muhtemel sanat eserleriyle ilgili düzenleyici çalışmalarda bulunmak ve yerel kültürün korunmasına, yaygınlaştırılmasına yardımcı olmak amacıyla kurulan ve 41 üyeden oluşan Kültür Araştırma Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, Kurul’un yapacağı başarılı çalışmaların Trabzon’un kültür ve sanatına yön vereceğini söyledi.

Trabzon’un tarih, sanat, kültür ve spor kenti olduğuna vurgu yapan Gümrükçüoğlu, “Bu şehrin kültürüne, sanatına kültür Araştırma Kurulu’nun kararları ve öngörülerine göre yön vermeye gayret göstereceğiz. Trabzon’un kültür ve sanatı için yapılacak çalışmalarda sizlerin görüş ve önerileri Belediyemizin çalışmalarına büyük katkı sağlayacak. O bakından Kurul üyelerimize çok güveniyor, çok seviyor ve takdir ediyoruz. Bu toplantıları rutin aralıklarla yaparak bu kenti daha ileri taşıyacak projeleri birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel