Başkan kendi oğlunun nikahını kıydı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, oğlu Asım Sefa ile gelini Elif’in nikahını kıydı.Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii Veri Yöneticisi Recep Varol ve Sağlık Kurumu Danışmanı Aliye Varol'un kızı Elif Varol ile Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Şükriye

Başkan kendi oğlunun nikahını kıydı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, oğlu Asım Sefa ile gelini Elif’in nikahını kıydı.

Türkiye Havacılık ve Uzay Sanayii Veri Yöneticisi Recep Varol ve Sağlık Kurumu Danışmanı Aliye Varol'un kızı Elif Varol ile Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Şükriye Şahin'in oğlu Asım Sefa Şahin, Bafra Ali Kale Turistlik Tesisleri'nde yapılan muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

Yaklaşık 4 bin davetlinin katıldığı düğün töreninde duygularını dile getiren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Görev yaptığım iki dönemde bir çok nikah kıydım. İlk defa bu kadar heyecanlı oldum. Bu akşam kendi çocuklarımızın nikahını kıyıyoruz ve bu vesile ile de heyecanlı olmamak mümkün değil. Toplumların en önemli yapı taşının temeli aile. Toplumsal hayatın varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesinde aile yuvasının önemini hepimiz biliyoruz. Bu güzel anımızı, kutsal aile yuvasını kurmaya karar veren bu sevgili yavrularımızı tebrik ediyorum mutluluklar diliyorum. Aralarında öncelikle saygı sevgi, sadakat ve sabır eksik olmasın“ dedi.

Genç çiftin nikah şahitliğini AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni ile Tülay Bakır yaptı. Gelin ve damadın nikah cüzdanını veren AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, “İki kızını evlendiren baba olarak bu akşam duygulandım. Aile yapısında bu beraberlik son derece önemli. Onun için yavrularımıza mutluluklar diliyoruz. Başbakanımızın 3 çocuk tavsiyesi var. Başbakanımız bunu söylerken 'toplumumuzun genç kalması bakımından nüfuz sayımız yetmiyor bunun mutlaka artması lazım' diyor. Türk milletinin genç bir nesil olarak dünyada devam edebilmesinin şartıdır bu. O bakımdan yavrularımızdan 3 ve fazlasını da bekliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun“ diye konuştu.

Nikah törenine, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Tülay Bakır, eski Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Kamuran Özden, Bafra Garnizon Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe belediye başkanları , daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel