Başkan ilk nikahını kıydı

Giresun’un Görele İlçesinde AK Parti'den Görele Belediye Başkanı seçilen Tolga Erener, mazbatasını aldıktan sonra ilk nikahını kıydı.Erener, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törende, Özlem Ege-Mehmet Şahin çiftinin nikahını kıydı.Kendisinin kıydığı i

Başkan ilk nikahını kıydı

Giresun’un Görele İlçesinde AK Parti'den Görele Belediye Başkanı seçilen Tolga Erener, mazbatasını aldıktan sonra ilk nikahını kıydı.

Erener, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törende, Özlem Ege-Mehmet Şahin çiftinin nikahını kıydı.

Kendisinin kıydığı ilk nikah olduğunu ifade eden Erener, "Hz. Peygamberimiz evleniniz, çoğalınız. Biz sizin çokluğunuzla övünürüz” buyuruyor. Allah'ın emri ve Peygamberimizin uygulamaları olan kutsal merasimin gençlerimize, ailelerine, memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah hayırlı mübarek etsin. Rabbim sonuna kadar yuvanızı devam ettirsin. Hayırlı, uzun ömürlü, vatana, millete, ailesine, kendisine faydalı hizmetler verecek evlatlar nasip etsin" dedi.

Yeni belediye başkanı tarafından kıyılan nikahla hayatlarını birleştiren Şahin çifti de, yeni belediye başkanının kıydığı ilk nikahla dünya evine girdikleri için mutlu olduklarını bu kadar yoğunluğun arasında nikahlarını kıyan ve kendilerini yalnız bırakmayan Erener’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel