Başkan içme suyunu inceledi

         Trabzon'un merkez köy ve beldelerinin önemli bölümünün içme suyu ihtiyacını karşılayan Karakaya gurup içme suyunun yıllardır atıl bırakılan arıtma tesisi Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun özel gayretleriyle yeniden hizmete

Başkan içme suyunu inceledi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trabzon'un merkez köy ve beldelerinin önemli bölümünün içme suyu ihtiyacını karşılayan Karakaya gurup içme suyunun yıllardır atıl bırakılan arıtma tesisi Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun özel gayretleriyle yeniden hizmete sokuldu. Trabzon Belediye ve Birlik Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yenilenerek hizmete giren Karakaya içme suyu arıtma tesislerinde inceleme yaptıktan sonra çalışmalarla ilgili görevlilerden bilgi aldı. 

Ziyaretin sonunda bir açıklama yapan Gümrükçüoğlu  Karakaya Grup içme Suyu’nun Trabzon’daki en temiz ve lezzetli sulardan biri olduğunu ifade ederek, “ Karakaya suyu arıtma tesisleri uzun yıllardır çalıştırılamadığı için halkımız temiz içemiyordu. Çok önemli bir yatırımı gerçekleştirerek arıtma tesislerinin yenilenmesini temin ettik. Bu sudan faydalanmakta olan 29 köy ve 4 beldedeki bütün su hatları gözden geçiriyoruz. Su saatleri yenileyerek abonelikleri yenileniliyoruz. Bizim yaptığımız çalışmanın haricinde vatandaşlarımızın ayrı su depoları yapmasına gerek yok. Birlik olarak yaptığımız bu çalışmaya on bin aboneye düzenli bir şekilde su vereceğiz. Sürekli kontrollerimiz devam edecektir. Bütün bu işlemlerin Trabzon Belediyesi tarafından yapılmasında bize büyük destek vermiş olan şehrimiz Valisi  Sayın Dr. Recep Kızılcık’a teşekkürü bir borç biliyoruz. Gürbulak Belde Belediye Başkanımız Kemal  Çoban’a birliğin yönetimin de bizimle sorumlulukları paylaşan muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Karakaya Suyundan faydalanan herkesin bu suya sahip çıkması gerektiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Biz bu suya hep beraber sahip çıkacağız. Şimdi ve bundan sonraki bakımını sürdüreceğiz. Bu suyun arıtılmış olarak şu andan itibaren faydalanmakta olan köylerimize mahallelerimize verilmesinin sürekli devam edeceğini de müjdelemek istiyorum. Bu ramazan gününde gece gündüz demeden gayret göstermiş olan arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyor ve bütün bu yararlanan köylerimize köylülerimize mahallelerimize halkımıza Karakaya grup suyu içimi çok güzel olan bu suyumuz hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler