Başkan Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri sürüyor

Başkan Gümrükçüoğlu, doğduğu ve 7 yaşına kadar yaşadığı Akçabaat’a gidererek esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarete Akçaabat’ta gittiği bir berber dükkânında tıraş olarak başlayan Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Akçaabatlılarla birlikte çay içip sohbet etti.G

Başkan Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri sürüyor

Başkan Gümrükçüoğlu, doğduğu ve 7 yaşına kadar yaşadığı Akçabaat’a gidererek esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyarete Akçaabat’ta gittiği bir berber dükkânında tıraş olarak başlayan Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Akçaabatlılarla birlikte çay içip sohbet etti.

Gümlrükçüoğlu imkânları ölçüsünde ilçe ve belediyelerine katkı sunmaya gayret gösterdiklerini belirterek,  doğup büyüdüğü Akçaabat’ın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Esnaf ziyaretinin ardından Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Meclis üyesi Necati Armutçu ile birlikte Akçaabat Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu partililerle bir araya geldi.

Akçaabat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Başkan Gümrükçüoğlu’nun ziyaretinden mutluluk duyduklarını kaydederek, “Şimdiye kadar hangi konuda olursa olsun hangi sıkıntımızı iletmişsek Başka Gümrükçüoğlu elinden gelen yardımı azami şekilde gösterdi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Akçaabatlılar olarak Başkan’ımızın yanındayız” ifadelerini kulandı.

dsc_2334.jpg

Başkan Gümrükçüoğlu, Akçaabat’ın bütün insanları ile birlikte çok mücadeleci bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu siyasete de yansımış. Burada sizleri birlik ve beraberlik içerisinde görmek takdir edilecek bir olay. Hepiniz bizlim gözümüzde çok kıymetlisiniz. Elimizdeki imkânlar ölçüsünde Akçaabat’ımıza katkı sunmaya gayret gösteriyoruz.  Her zaman sizlere layık olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Akçaabat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ile birlikte Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, verdikleri güzel hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Ulusoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, güzel ilçeye hep birlikte en iyi hizmeti vermeye gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler