Başkan Gümrükçüoğlu’ndan vefa

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu öğretmenler günü dolayısıyla Hacer Gür ve Havva Yanık’ı evlerinde ziyaret ederek anlamlı günlerini kutladı.Başkan Gümrükçüoğlu Ak Parti Kadın Kolları Neslihan Bezirganoğlu Temren ile birlikte  Trabzon

Başkan Gümrükçüoğlu’ndan vefa

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu öğretmenler günü dolayısıyla Hacer Gür ve Havva Yanık’ı evlerinde ziyaret ederek anlamlı günlerini kutladı.

Başkan Gümrükçüoğlu Ak Parti Kadın Kolları Neslihan Bezirganoğlu Temren ile birlikte  Trabzon Lisesi’nin efsane öğretmenlerinden olan ve bu yıl vefat eden Hayri Gür’ün eşi Hacer Gür’ü evinde ziyaret etti. Hayri Gür gibi kendisi de Trabzon Lisesi’nde öğretmenlik yapan Hacer Gür’ü hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, “ Siz bize Rahmetli Hayri Gür Hocamızın hatırasısınız. Her zaman emrindeyiz. Hayri Gür Hocamız ve siz Trabzon’da çok güzel öğretmenlik yaptınız. Burada yetiştirdiğiniz insan çoktur. Hayri Gür hocama Allahtan rahmet sizlere de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Hacer Gür her zaman kendisini ziyaret eden ve unutmayan Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek tüm öğretmenlerin anlamlı günlerini kutladı.

Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra eşi 1993 yılında Ziraat Bankası Müdürü iken Tünceli’de pusuya düşürülerek öldürülen öğretmen Havva Yanık’ı evinde ziyaret ederek anlamlı gününü kutladı.

Gümrükçüoğlu yaptığı hizmetler dolayısıyla Yanık’a teşekkür etti. Havva Yanık ise gösterdikleri ilgi dolayısıyla Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler