Başkan Gümrükçüoğlu’ndan taziye teşekkürü

Trabzon belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ağabeyi İbrahim Gümrükçüoğlu’nun vefatının ardındın acısın paylaşmak için belediyeye akın eden vatandaşlara teşekkür etti.Bir hafta boyunca acısını paylaşmak için Belediyeye gelen siyasi partilere, siv

Başkan Gümrükçüoğlu’ndan taziye teşekkürü

Trabzon belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ağabeyi İbrahim Gümrükçüoğlu’nun vefatının ardındın acısın paylaşmak için belediyeye akın eden vatandaşlara teşekkür etti.

Bir hafta boyunca acısını paylaşmak için Belediyeye gelen siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine, spor camiasına, odalara, basın kuruluşlarına, üniversitelere, protokol mensuplarına ve vatandaşlara hassasiyetlerinden ötürü şükranlarını sunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Bizzat cenazeye gelerek, telefonla arayarak, ilan vererek ve Trabzon'a döndükten sonra gerek havalimanına gerekse belediyeye gelerek üzüntümüze ortak olan kadirşinas hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Allah hepsinin geçmişine rahmet eylesin" ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel