Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Altuntaş'a ziyaret

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeniden Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na seçilen Turan Altuntaş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.Ziyarette konuşan Altuntaş, “Şoför esnafının

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Altuntaş'a ziyaret

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeniden Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na seçilen Turan Altuntaş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Altuntaş, “Şoför esnafının bugüne kadar Trabzon Belediyesi'nden alamadığı hiçbir şey yok. Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu. Biz de seçimlerde Başkan Gümrükçüoğlu’na destek vereceğiz. Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bizim belediye başkanımız değil abimizdir. Belediye seçimlerinde açık olarak Başkanımıza destek vereceğimizi daha önce de ifade etmiştik. Çünkü şoför esnafının ekmeğini Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu savunuyor. Bu görevde olduğu sürece ölene kadar onunu yanındayız. Ziyaretinden ve şoför esnafına verdiği desteklerden dolayı da Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise şoför esnafını terk etmediklerini, kutsal bir görevi yerine getiren şoför esnafını hiçbir zaman mağdur etmediklerini bundan sonra da mağdur etmeyeceklerini ifade ederek kentin geleceği için partili, partisiz tüm vatandaşların oylarına talip olduklarını söyledi.

Durak başkanları ve şoför esnafının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, “Başkan Gümrükçüoğlu bugüne kadar şoför esnafını mağdur etmemiştir ve bugünden sonra da mağdur edeceğine inanmıyorum. Başkanımız şoför esnafının ekmeğine sahip çıktı. Bizler de ekmeğimize sahip çıkana oyumuzu vereceğiz” diye konuştu.

Şoför esnafının bugüne kadar ki birlikteliğinden ve diyaloğundan şehrin her zaman istifade ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Birlikteliğinizi bundan sonra da devam ettirmenizden iftihar ederiz. Turan Altuntaş'a, yöneticilerine ve durak başkanlarına birlik ve beraberliği sağladıkları için teşekkür ediyorum. Oda yönetiminiz hiçbir ayrım gözetmeksizin şoför esnafının taleplerini eksiksiz olarak bizlere her zaman iletti ve haklarınızı sonuna kadar savundu. Aynı diyaloğu bundan sonra da sürdüreceğiz. Ortak akılla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeyle devam edeceğiz. Ben şoför esnafını terk etmem. Sizleri hiçbir zaman mağdur etmedik, bundan sonra da mağdur etmeyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel