Başkan Gümrükçüoğlu öğrencilere seslendi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı gençlerimizi en güzel şekilde hayata hazırlayan eğitim kurumlarına imkanları ölçüsünde her zaman destek vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek bundan sonra da eğitimin h

Başkan Gümrükçüoğlu öğrencilere seslendi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, geleceğin teminatı gençlerimizi en güzel şekilde hayata hazırlayan eğitim kurumlarına imkanları ölçüsünde her zaman destek vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek bundan sonra da eğitimin hizmetkarı olmaya devam edeceklerini söyledi.

Akçabaat Şehit Gökhan Uzun Fen Lisesini ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu okulda Merhum Milletvekili Mustafa Cumur anısına yapılan toplantı salonunun ziyaret etti. Gümrükçüoğlu daha sonra okulun konferans salonunda düzenlenen, “Gençlerle Baş Başa” söyleşi programına katıldı. Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Belediye Meclisi üyesi Necati Armutçu, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, okul müdürü Ali Balta ve okul aile birliği üyelerinin de katıldığı söyleşide öğrencilere konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, yarının büyük Türkiye'sini yönetecek olan kadroların en iyi şekilde yetişmesi için üzerlerine düşün her türlü sorumluluğu yerine getirmeye gayret ettiklerini ve bundan sonra da aynı azim ve kararlılığı göstermenin çabası içerişinde olacaklarını söyledi.

20130924aw000798_01.jpg

2013-2014 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eden Başkan Gümrükçüoğlu, gençlerden çok çalışmalarını istedi. Başkan Gümrükçüoğlu, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler bizim geleceğimiz olduğunuz bilincini öğretmenleriniz kadar taşıyınız. Vaktinizi çok iyi değerlendiriniz. Derslerinizi ve öğretmenlerinizi dikkatle dinleyiniz. Evinize gittiğinizde de ders çalışmaya vakit ayırınız. Belli bir disiplin program uygulayınız. Hangi yüksek tahsili hedefliyorsanız o dalda en iyi olmaya çalışın. En az iki yabancı dil öğrenmeye gayret gösterin. Geleceğimizin teminatı olan sizleri en iyi yetiştirmek gayreti içerisinde olan öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel