Başkan Gümrükçüoğlu esnafla bayramlaştı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her bayram öncesi olduğu gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mahallelere ziyaretlerde bulunarak esnafın ve vatandaşın bayramını kutladı.Konaklar Mahallesi’ne giderek işyerlerini ziyaret eden ve vatanda

Başkan Gümrükçüoğlu esnafla bayramlaştı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her bayram öncesi olduğu gibi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mahallelere ziyaretlerde bulunarak esnafın ve vatandaşın bayramını kutladı.

Konaklar Mahallesi’ne giderek işyerlerini ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu Bayramların, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleri olduğuna dikkat çekti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Kurban Bayramı milletimize, İslam coğrafyası ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Kurban Bayramı’nın paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koyduğunu dile getirerek, “Bayramlarda esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunarak sorun ve isteklerini dinleme imkânı buluyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam âleminin kurban Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel