Başkan Genç'ten Ankara çıkarması!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 30 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra ilk Ankara ziyaretini gerçekleştirdi.Ankara’da önemli temaslarda bulunan ve ilk ziyaretini Karayolları Genel Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Genç, Genel Müdür Cahit Turan‘la görüş

Başkan Genç'ten Ankara çıkarması!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 30 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra ilk Ankara ziyaretini gerçekleştirdi.

Ankara’da önemli temaslarda bulunan ve ilk ziyaretini Karayolları Genel Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Genç, Genel Müdür Cahit Turan‘la görüştü. Türkiye’nin en kapsamlı yol projelerinden biri olan Kanuni Bulvarı’na gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Karayolları Genel Müdürü Cahit Turan’a teşekkür eden Genç, bulvarın güneye bağlantısı ve Güney Çevre yolu yapım iradesinin oluşmasıyla Trabzon’un marka kent hedefine bir adım daha yaklaşacağını söyledi.

Genç “Sayın genel müdürümüz Trabzon ve Ortahisar’daki tarihi yatırımlara destek olmuştur, olmaya da devam etmektedir. Bu anlamda Kanuni Bulvarı Türkiye’nin sayılı birkaç projesinden biridir. Bu projenin kısa sürede kamulaştırma çalışmaları ile birlikte bu seviyeye gelmesi önemli bir başarıdır. Bu başarıda büyük bir pay sahibi olan genel müdürümüze Trabzon halkı adına Ortahisar halkı adına şükranlarımı iletiyorum.

Bu projeyi bugüne kadar takip eden Ankara Trabzon arasında yoğun bir trafik kuran Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na milletvekillerimize sayın bakanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Yıllarca bekleyen Tanjant Yolu’nun hükümetimiz tarafından hemen bitirilmesinin ardından böyle büyük bir projenin ilimize kazandırılması ve hızla devam etmesi kolay bir hadise değildir. Trabzon bu yatırımla birlikte çok farklı bir konuma erişecektir.

Hedefimiz ilimize Türkiye’nin 10. büyük ili yapmaktır bu hedef doğrultusunda gerekli olan tüm adımların atılması yönünde sonsuz gayret içinde olacağız. Bizler yerel yönetimler olarak şehrimizin yetiştirdiği değerli bürokratlarımız ile milletvekillerimiz ile bu anlamda çalışmaktayız. Trabzon Karayolları yatırımları açısından hak ettiğini kat kat fazlasıyla almıştır almaya da devam edecektir. Bölgenin coğrafi konumu itibariyle bu yatımlar diğer illerinde gelişmesinde önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Genç, Trabzon’un her zaman gündeminde olan ve proje çalışmalarının büyük bir bölümü de tamamlanan Güney Çevre yolu ile ilgili olarak da Genel Müdür Turan’a, 5 yıllık dönemdeki planlamalarını da detaylı bir şekilde aktararak Trabzon’un bu beklentisi ile ilgili hassasiyetini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler