Başkan Genç oyunu kullandı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 7 Haziran Genel Seçimleri için oyunu Yeşiltepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda kullandı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve AK Parti Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı Süleyman Soylu

Başkan Genç oyunu kullandı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 7 Haziran Genel Seçimleri için oyunu Yeşiltepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda kullandı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve AK Parti Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ile birlikte oy verme işlemi için Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’na giden Başkan Genç’e vatandaşların sıcak ilgisi gözlerden kaçmadı.

Seçim verme işlemini gerçekleştirmek için okula gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç vatandaşlara oylarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçmen kağıdıyla birlikte oy verme işlemi için sandık başına giden Başkan Genç gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra oy verme işlemini gerçekleştirdi. Türkiye’de siyasi istikrarın sürmesinden yana oyunu kullandığını ifade eden Başkan Genç, “İnşallah 7 Haziran seçimleri ülkemiz ve bütün dünya için hayırlara vesile olacaktır. Seçimlerde oy kullanmak vatandaşlık görevlerimizin başında gelmektedir. Her bir vatandaşımız işini gücünü bir kenara bırakıp oyunu kullanmalıdır. Oy hakkı demokrasinin tam olarak işleyebilmesinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Bütün vatandaşlarımızdan bu görevlerini hassasiyetle yerine getirmelerini bekliyorum. İnşallah Türkiye son 12 yılda yakaladığı siyasi istikrarı ve ekonomik kalkınma hamlesini bu seçimlerle birlikte artan bir şekilde devam ettirecektir. Yatırım hamlesinin ve ekonomik kalkınmanın sürmesinin yolu siyasi istikrarın devam etmesine bağladır.” dedi.

İSLAM DÜNYASININ GÖZÜ BU SEÇİMLERDE

İslam dünyasının ve bütün mazlum Müslümanların kendilerinin koruyuculuğunu üstlenen Türkiye’deki seçimlere kilitlendiğini kaydeden Başkan Genç,  “Onlar da kendilerine şu ana kadar büyük destek sağlayan ve sahip çıkan Türkiye’de seçimlerin nasıl sonuçlanacağını büyük bir merakla bekliyor. İslam coğrafyasında akan kanın durmasının yolu Türkiye’nin güçlü bir konumda olmasından geçiyor. Şu ana kadar Türkiye baskı ve katliama uğrayan bütün mazlum Müslümanların hamiliğini başarıyla yerine getirdi. İnşallah bu seçimden daha güçlü bir şekilde çıkarak onların hak ve hukuklarını koruma noktasında elinden gelen bütün çabayı gösterecektir. Onun için bütün mazlum Müslüman coğrafyasının gözü kulağı bu seçimlerdedir.” diyerek açıklamalarını noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel