Başkan Genç 1 yılını anlatacak

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi’nin bir yılını Salı günü Alyans Restorant’ta düzenlenecek olan basın toplantısıyla değerlendirecek.Geçtiğimiz günlerde Ortahisar Belediyesi’nin Nisan ayının son meclis toplantısında, be

Başkan Genç 1 yılını anlatacak

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi’nin bir yılını Salı günü Alyans Restorant’ta düzenlenecek olan basın toplantısıyla değerlendirecek.

Geçtiğimiz günlerde Ortahisar Belediyesi’nin Nisan ayının son meclis toplantısında, belediyenin ilk faaliyet raporu olma niteliğindeki ‘Ortahisar Belediyesi 2014 Yılı Faaliyet Raporu’ oybirliğiyle kabul edilmişti.

BİR YILIN MUHASEBESİ ORTAYA KONACAK
Ortahisar Belediyesi bu kez de basının karşına çıkarak geçen bir yıl zarfında hayata geçirmiş olduğu proje, hizmet ve etkinlikleri bir kez de basın mensupları karşısında anlatacak.  Başkan Genç, Salı günü Alyans Restoran’da düzenlenecek olan basın toplantısıyla Trabzon basınına ve kamuoyuna yaptığı hizmetleri açıklayacak.

Başkan Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının bu güne kadar yaptıkları projeleri, hizmetleri milletle paylaşmak olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bizim için aslolan vatandaşlarımıza hizmet etmek ve hizmet ederken de vatandaşlarımızın, Sivil Toplum Örgütleri’nin fikrini, görüşlerini almaktır. Bir yıllık karnemizde ilk olarak belediye meclisimizin muhalefet üyeleri ile, iktidar üyeleri ile bütün meclis üyelerinin kabulüyle beraber ilk bir yıllık faaliyet raporumuzun onaylanmasından dolayı da büyük memnuniyet duydum. Bizim için objektif yapılan her eleştiri, öneri, teklif ve söylemler bizleri memnun etmektedir. Ortak paydamız Trabzon'dur, Ortahisar’dır. Bu nedenle toplumun her kesimini dinleyerek fikirlerini alıyoruz. Ortahisar ilçemiz kurulalı 1 yıl oldu. Bu süre içerisinde neler yapıldı. Bunu Salı günü düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla, yaptıklarımızı anlatacağız ve neler yapacağımızı ortaya koyup bunları hem halkımızla hem de Trabzon’un çok değerli basın mensuplarıyla paylaşacağız. Bu basın toplantısıyla biz bir yıllık karnemizi aynı zamanda Ortahisar'ımızın bir yıllık muhasebesini ortaya koyup, eleştiri, istek ve görüşleri alacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel