Başkan geleneği bozmadı

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu göreve geldikten sonraki her Ramazan ayının ilk gününün iftarını çadırda açma geleneği bu yılda devam etti. Trabzon Belediyesi iftar çadırlarında bu yıl bir yeniliğe giderek tabure ile oturma dönemini

Başkan geleneği bozmadı

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu göreve geldikten sonraki her Ramazan ayının ilk gününün iftarını çadırda açma geleneği bu yılda devam etti. 

Trabzon Belediyesi iftar çadırlarında bu yıl bir yeniliğe giderek tabure ile oturma dönemini kapattı. Vatandaşlar artık daha yüksek masalarda ve sandalye ile oturuyorlar. Trabzon Belediyesi'nin şehir genelinde açtığı üç iftar çadırından biri olan Fatih Devlet Hastanesi'nin yanında ki Yavuz Sultan Selim Camii'nin avlusundaki iftar çadırına giden Başkan Gümrükçüoğlu burada evinden uzakta bulunan vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Başkan Gümrükçüoğlu Ramazan ayının barış, kardeşlik, huzur ve paylaşım ayı olduğunu belirterek, "Biz de Trabzon Belediyesi olarak bu mübarek ayın gereklerini yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında iftarını açamayan vatandaşlarımız için kurduğumuz çadırlarda her akşam 1200 insanımız orucunu açıyor. Ramazan ayı yardımlaşma ayıdır. Biz iftar çadırlarımızı kurarken hayırsever işadamlarımızdan destek alıyoruz. Kendilerine Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Trabzon Belediyesi bu yıl iftar çadırlarını Tıp Fakültesi'nin yanında, Yavuz Sultan Selim Camisi'nin avlusunda ve eski belediye binasının arka tarafında açarak her akşam 1200 kişiye iftar açtırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler