Başkan esnafla birebir görüştü

Belediye Meclis üyeleri Fahrettin Aksoy ve Halil İbrahim Demirtaş ile birlikte Kurtuluş ve Yenimahalle’de ziyaretlerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, esnafların sorun ve isteklerini dinledi.Belediyedeki halk gününü haftada 2 güne çıkardıklarını fakat bununl

Başkan esnafla birebir görüştü

Belediye Meclis üyeleri Fahrettin Aksoy ve Halil İbrahim Demirtaş ile birlikte Kurtuluş ve Yenimahalle’de ziyaretlerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, esnafların sorun ve isteklerini dinledi.

Belediyedeki halk gününü haftada 2 güne çıkardıklarını fakat bununla da yetinmeyip bizzat halkın ve esnafın ayağına giderek, sıkıntılarını, sorunlarını ve isteklerini dinlediklerini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Göreve geldiğimiz günden buyana her zaman halkımızla içi içe olmaya çalışıyoruz. Onların sorunlarına ve isteklerine tüm imkanlarımızı kanunlar çerçevesinde seferber ederek çözüm getirmeye çalışıyoruz. Onların görüşlerini alarak Trabzon'umuzu daha yaşanılabilinir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentin sorunlarını en iyi esnaflarımızdan dinleyebiliriz. Çünkü onlar sürekli hakla iç içedirler. Bu nedenle esnaf ziyaretlerine büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel