Başkan'dan şehidin ailesine ziyaret

Başkan Yılmaz, şehit Erdi Demirer'in ailesine taziye diledi.

Başkan'dan şehidin ailesine ziyaret

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 Ekim 2016 tarihinde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Başkan Yılmaz, beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Gürgentepe Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ve eşi Yeter Yılmaz ile birlikte Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in kabrini ve ailesini ziyaret etti.

Ziyarette şehit ailesine taziyede bulunan Başkan Yılmaz, şehidin babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt vererek, "Sizlerin isteği bizim için emirdir. Cemevini büyükşehir belediyesi olarak biz yapacağız" dedi.

Şehit ailesine gerçekleştirilen taziye ziyareti sonrası, şehit babası Halil Demirer'in isteği üzerine yarım kalan cemevinde incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu'nu arayarak, cemevinin tamamlanması için gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Şehit ailemizin acısını paylaşmak için kendilerini ziyaret ettik. Onlar bize şehidimizin emaneti. Üzerimize düşen ne varsa yapmak için hazırız. Şehidimizin babasının bizlerden, şehrimizin kabrinin hemen yanında bulunan ve inşaatı yarım kalan cemevinin tamamlanmasıyla ilgili bir talebi oldu. Bizler de sizlerin isteği bizim için emirdir diyerek, inşaat halindeki binada incelemelerde bulunduk. Genel sekreterimizi arayarak, yarım kalan cemevinin tamamlanmasıyla ilgili çalışmaların başlatılması talimatını verdik. Daha önce de Altınordu ilçemizde bulunan cemevinin yapımı için destek vermiştik. İnşallah buraya da şehit ailemizin isteği üzerine güzel bir cemevi kazandıracağız" diye konuştu.
Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in babası Halil Demirer ise Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek, "Acımız büyük. Allah, devletimize, askerimize, polisimize güç, kuvvet versin" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler