Başkan Arpacı'dan yönetime tepki

HABER61.NET-HABER SEVİSİ- Trabzon Büyük Sanayi site başkanı ve AK Parti'ye de yakınlığı ile tanın Ayhan Arpacı, başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na sitem etti.Dün akşam saatlaerinde başlayan yağmurun ilerleyen saatlerde ş

Başkan Arpacı'dan yönetime tepki

HABER61.NET-HABER SEVİSİ- Trabzon Büyük Sanayi site başkanı ve AK Parti'ye de yakınlığı ile tanın Ayhan Arpacı, başta Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na sitem etti.

Dün akşam saatlaerinde başlayan yağmurun ilerleyen saatlerde şiddetini artırması sonucu Trabzon'da bir çok iş yerini su bastı. Aynı sıkıntıyı yaşayan yerlerden bir taneside Büyük Sanayi Sitesi esnafları. Gün içerinde haber merkezimizi arayarak şikayetlerini dile getiren Ayhan Arpaçı şunları söyledi;

'Büyük sanayi sitemizin alt bloklarına su bastı. Kendi imkanlarımızla araçları kurtardık. 1 saat daha yağmur yağasaydı 1990 yılında ki gibi sel felaketi olacaktı.Sahil yolunun site önünü kapatması ve yapılan yoldan dolayı hayli bir sıkıntıya düşürenlere zamanında tepkimizi koymuştuk. Aylar önce dile getirdiğimiz şikayetlere çözüm bulmayan Karayollu müdürlüğü, Trabzon valiliği ve Trabzon Belediye Başkanlığı ile görüştüm.Menfez önlerine ve deni tarafına önlem alınmadı. Site başkanı olarak Belediye başkanı Orhan fevzi Gümrükçüoğlu ve dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile yaptığım görüşmelerde menfezlerin 4 metreye 4 metre olması gerektiğini dile getirdim mamafi devlette devamlılık esastır kuralını çiğnediler.Üstelik Güörük.üoğlu ve Bayraktar, olay yerini bizzat inceleyerek bana hak vermişti aradan 2 yıl geçti hala birşey yapılmadı. Trabzon şehri küçük bir kasaba olmasına rağmen büyük şeylere imzaya atmaya çalışan siyasiler ve yerel yönetim insan sağlığı düşünüp şehri ona göre dizayn etmeli'.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler