Başkan Altunbaş'tan esnaf ziyaretleri

Kunduracılar ve Mumhane önü esnafını ziyaret eden Altunbaş, ”Sık sık esnafımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemek, çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, sohbet etmek istiyoruz. Bunu da teşkilat olarak yapıyoruz. Esnafımız son dönemde fındık paraları ned

Başkan Altunbaş'tan esnaf ziyaretleri

Kunduracılar ve Mumhane önü esnafını ziyaret eden Altunbaş, ”Sık sık esnafımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemek, çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, sohbet etmek istiyoruz. Bunu da teşkilat olarak yapıyoruz. Esnafımız son dönemde fındık paraları nedeniyle biraz hareketliliğin geldiğin söylüyor. Bizler bundan sonrada esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Yaklaşan Ramazan nedeniylede tüm esnafımızın Ramazanı kutlama imkanı bulduk” dedi.


Ziyaretlerde vatandaşların sorularını da cevaplandıran Altunbaş, AK Parti iktidarları döneminde enflasyon ve faizin düşmesinden sağlıkta ve diğer hizmetlerde yapılan reformlara, barış sürecinden atılan demokratik adımlara kadar birçok hizmetleri anlattıklarını söyleyen Altunbaş, “Bizler esnaflarımızı ziyaret edelim onların dertlerini ve sıkıntılarını dinleyelim dedik. Çözebildiklerimizi burada çözeceğiz. Çözemediklerimizi ise not alıp Ankara’ya ileteceğiz. Trabzon’umuz gün geçtikçe gelişerek büyüyor. Son dönemde Trabzon’a yapılan hizmetler ortada. Ak Parti iktidarı ile Trabzon’a her alanda hizmet yağmaktadır. Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde yapılan hizmetleri anlatıyor. Halkımızın da bu noktada beklentilerin alıyor ve gerekli yerlere ulaştırıyoruz. Ak Parti merkez ilce teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Trabzon’un ayak basmadığımız ve gitmediğimiz köyü mahallesi kalmamıştır. Bu ziyaretlerimizi artırarak devam ettirteceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler