Başkan Ak Parti teşkilatlarını ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katıldığı Ak Parti ilçe teşkilat toplantılarında yaklaşmakta olan yerel seçimlerin önemi hakkında bilgi verdi.Ak Parti Çarşıbaşı ve Düzköy İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Gümrükçüoğlu, partililerle b

Başkan Ak Parti teşkilatlarını ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katıldığı Ak Parti ilçe teşkilat toplantılarında yaklaşmakta olan yerel seçimlerin önemi hakkında bilgi verdi.

Ak Parti Çarşıbaşı ve Düzköy İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Gümrükçüoğlu, partililerle birlikte istişare toplantıları düzenledi. Ak Parti Çarşıbaşı ilçe teşkilatını ziyaret eden Gümrükçüoğlu, ardından Düzköy ilçe teşkilatının istişare toplantısına katıldı.

Gümrükçüoğlu, toplantılarda partililere seslenerek yaklaşmakta olan yerel seçimlerin önemine değindi.

Ülkenin son zamanlarda demokratikleşme adına aldığı mesafenin kökleşmesi için yerel seçimlerin önem arz ettiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: “Yaklaşmakta olan yerel seçimler bizim için ayrı bir öneme haizdir. Hepinizin bildiği gibi 2014 yerel seçimlerinin ardından yapılacak bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İlk defa halk iradesi ile bir cumhurbaşkanı seçmiş olacağız. Biz yerel seçimlerden ne kadar güçlü çıkarsak akabinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de o kadar güçlü oluruz. Diğer bir önemli husus ise son zamanlarda gerek başörtülü kardeşlerimizin kamuda özgürce çalışabilmeleri, gerek meslek lisesi mezunu evlatlarımızın eşit şartlarda öğrenim görmelerine imkan sağlayan düzenlemelerin korunması ve geliştirilmesidir."

20131029aw000151_01.jpg

Ülke olarak elde ettiğimiz bu kazanımları korumak gerektiğini anlatan Gümrükçüoğlu, şunları söyledi: "Demokrasimizi sağlam temellere oturtmalıyız. Sürdürülmekte olan yeni anayasa çalışmalarının tamamlanıp, demokratik bir anayasanın hayat geçmesinin zeminini hazırlamalıyız. Temel insan hak ve hürriyetlerinin sağlandığı, insanların inançlarına saygı gösterildiği, insanların yaşayışlarına karışılmadığı ama ülkenin tümünde eşit haklardan yararlanıldığı gerçek demokrasiye ulaşmalıyız. Topla tüfekle değil seçimle iktidarların değiştiği sağlam ve köklü bir demokrasiyi oluşturmak için parti olarak yerel seçimlerden en iyi sonuçla çıkmak zorundayız.”

İstişare toplantılarında teşkilat mensuplarının ve muhtarların sorularını yanıtlayan Gümrükçüoğlu, programın sonunda katılımcılara Trabzon Belediyesi'nin hizmetlerini içeren bir video izletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler