Başbakanla konuşmalarımı dinlediler

ANKARA – AK Parti Trabzon eski il başkanı ve yine aynı partiden aday adayı Adanan Günnar, haber61’e çarpıcı açıklamalarda buldundu.  Kendisini yasa dışı yollardan dinleyen kişi yada kişilerden savcılığa giderek suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.  Gün

Başbakanla konuşmalarımı dinlediler

ANKARA – AK Parti Trabzon eski il başkanı ve yine aynı partiden aday adayı Adanan Günnar, haber61’e çarpıcı açıklamalarda buldundu.  Kendisini yasa dışı yollardan dinleyen kişi yada kişilerden savcılığa giderek suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti.  Günnar, “ Beni uzun süre dinlediklerini tespit ettiler. Netice itibari ile Trabzon cumhuriyet başsavcılığı tarafından konu bize nakledildi. Kalın  bir dosya bize verdiler. Sadece beni değil bir çok kişiyi dinlediler. Neden dinledirler beni sorusunun cevabını tamamen başbakanla, bakanla, hükmet yetkililer ile ve vatandaşlarla yapmış olduğum görüşmelerden ne çıkara biliriz bakmak için yaptığına inanıyorum. Dinlemelere baktığınız zaman gerekçeler boş, bu nedenle bende beni dinleyenlerden şikayetçi oldum.”ifadelerine verdi.

İşte O konuşma 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel