Başbakan'ın Trabzon programına kadın damgası!

 Trabzon Atatürk Alanı,Vakfıkebir ve Araklı’da halka seslenirken dikkat çeken en önemli ayrıntı kadınların yoğun katılımıydı. Başbakanla birlikte Trabzon’a gelen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit’te partisinin Trabzon’daki kadın kollarının çalış

Başbakan'ın Trabzon programına kadın damgası!
 Trabzon Atatürk Alanı,Vakfıkebir ve Araklı’da halka seslenirken dikkat çeken en önemli ayrıntı kadınların yoğun katılımıydı.
 
Başbakanla birlikte Trabzon’a gelen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit’te partisinin Trabzon’daki kadın kollarının çalışmalarından çok memnun olduğunu belirterek AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve ekibini tebrik etti.
 
Kadınların aktif siyasette yer almasının önemine dikkat çeken Akşit “Sayın Başbakanımız özellikle kadınlarımızın bu sorumluluğu alma nokrasında her zaman her süreçte destek olmaktadır” açıklamasında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel