Başbakan'ın memleket turu sürüyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Ardeşen ile Çamlıhemşin İlçesi'nde yol kenarında toplananlara hitap ettikten sonra Ayder Yaylası'ndaki Kaçkar Resort Otel'e geldi. 10 KEPÇE BALIĞI DEREYE BIRAKTI Açılış öncesi otelin yanından akan Fırtına Deresi'ne

Başbakan'ın memleket turu sürüyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Ardeşen ile Çamlıhemşin İlçesi'nde yol kenarında toplananlara hitap ettikten sonra Ayder Yaylası'ndaki Kaçkar Resort Otel'e geldi.
 
10 KEPÇE BALIĞI DEREYE BIRAKTI
 
Açılış öncesi otelin yanından akan Fırtına Deresi'ne 30 bin kırmızı benekli alabalık yavrusu bırakılması sırasında dere kenarında bir kayanın üzerine çıkan Başbakan Erdoğan, yaklaşık 10 kepçe yavru alabılığı dereye bıraktı. Erdoğan, avucuna aldığı alabalık yavrularını da dere suyuna attıktan sonra, "Ekolojik dengenin korunması için alabalık yavrularını dereye bırakıyoruz" dedi.
 
"AYDER'İ DAVOS YAPACAĞIZ"
 
Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Kaçkar Resort Otel'in açılışını yapan Erdoğan, "Ayder'i yatırımlarla, kayak tesisleri ile Davos yapacağız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler