Başbakan'dan 4 çocuk tebriği

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesi Adacami köyünde ikamet eden Kadem Öksüz (38), 4'üncü çocuğunu yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı evine davet etmişti. Erdoğan, Öksüz’ün evine misafir olamayınca, bugün kendisini tel

Başbakan'dan 4 çocuk tebriği

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesi Adacami köyünde ikamet eden Kadem Öksüz (38), 4'üncü çocuğunu yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı evine davet etmişti. Erdoğan, Öksüz’ün evine misafir olamayınca, bugün kendisini telefonla arayarak tebrik etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Öksüz, “İki yıl önce bayramlaşma çadırında Başbakanımız ile görüştüm. Ben kendisine ‘sen üç dedin benim dördüncü çocuğum olacak. Bir çayımı içmeye bekliyorum’ dedim. Başbakanımız ise bana ‘sen çocuğu et ben geleceğim’ dedi. Oğlum 2 yaşına geldi. Ancak bir daha Başbakanımıza ulaşamadım. Başbakanımızın son Rize ziyaretinde Bakanımız Binali Yıldırım ile karşılaştım. Konuyu kendisine ilettim. Yoğunluğundan dolayı yine görüşemedik” dedi.

DUYGULANDIRAN TELEFON

Öksüz, bugün sabah saatlerinde Ankara alan kodlu bir numaradan arandığını ifade ederek, “Aklıma Sayın Başbakanımızın beni arayacağı hiç gelmedi. Bir beyefendi ‘Sayın Başbakanımız sizinle görüşecek. Sayın Başbakanım arz ederim’ dedi. Başbakanımız Kadem 'ne haber' dedi. Sesini aldım. Sesini duyunca gözyaşlarımı tutamadım. İşlerinin yoğun oluşundan dolayı gelemediğini söyledi. Benden çocuklarımın annelerine çok iyi bakmamı, ev işlerinde ona yardım etmemi istedi. 'Tamam yeter daha çocuk yapma' dedi. Çok mutlu oldum. 70 milyonun başbakanı, dünya liderinin unutmayıp beni araması bizi çok mutlu etti. Rabbim ondan razı olsun” diye konuştu.

Öksüz’ün eşi Tenzile Öksüz ise, Başbakan Erdoğan'ın annesinin ismini taşıyor. Kadem Öksüz, Güneysu ilçesinde serbest meslek erbabı. Öksüz'ün; Cengizhan (2), Havvanur (7) Samet (9) ve İsmet (11) isimli dört çocuğunun olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler