Başbakan'a sevgisi kitap yazdırdı

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dörtyol beldesinde yaşayan 50 yaşındaki Ömer Lütfü Çoban Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini yazdığı 'Dünya Lideri 1' isimli kitap ile gösterdi.İlkokul mezunu olduğunu belirten Ömer Lütfü Çoban, Başbakan'ı çok sevdiğini ve

Başbakan'a sevgisi kitap yazdırdı

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dörtyol beldesinde yaşayan 50 yaşındaki Ömer Lütfü Çoban Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisini yazdığı 'Dünya Lideri 1' isimli kitap ile gösterdi.

İlkokul mezunu olduğunu belirten Ömer Lütfü Çoban, Başbakan'ı çok sevdiğini ve hiçbir destek almadan kendi imkanlarıyla 'Dünya Lideri 1' isimli kitabı çıkarttığını ifade etti. Ömer Lütfü Çoban, ‘Dünya Lideri’ adlı kitabını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve birçok milletvekiline hediye ettiğini belirtti.

Dünya Lideri 1 isimli kitabının çevresinden de büyük ilgi gördüğünü belirten Çoban, 2. kitabın da kısa zamanda tamamlayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel