Başbakan'a komployu bunlar yaptı!

Gümüşhane eski Milletvekili Sabri Varan, kendisini paralel yapı elemanı göstermek isteyen bir gruba karşı mücadele başlattı. Gümüşhane ve Trabzon ayağı bulunan komplocuların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tapelerini yayan aynı isimler çıktı.Kendisine yö

Başbakan'a komployu bunlar yaptı!

Gümüşhane eski Milletvekili Sabri Varan, kendisini paralel yapı elemanı göstermek isteyen bir gruba karşı mücadele başlattı. Gümüşhane ve Trabzon ayağı bulunan komplocuların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tapelerini yayan aynı isimler çıktı.Kendisine yönelik müthiş komplo için dün ifade veren Varan, " Deşifre oldular; bütün belgeler ve tapeler elimde. Benden önce de başkalarına komplo kurmuşlar. Bundan sonra kimseye kuramayacaklar."dedi.

SAHTE BELGELER İLE YAFTA

Varan, bağımsız belediye başkan adayı olacağı iddiasıyla kendisini yıpratmak için Amerika'ya gidip Fetullah Gülen'le görüştüğünü ileri sürerek bu yönde internet üzerinden "paralelci" yaftası yapıştırıldığını ve böylece ve böylece yıpratıldığını söyledi. Eski eşi üzerinden komplolar kurulmak istendiğini ifade eden Varan, " Bunu yapanlar Başbakanımızın ses kaydını yayan aynı şebeke. Bizimkiler onlara para ödemişler."ifadelerini kullandı.

HERŞEY MUBAH

Varan, Kurulan komplonun genel merkeze de bildirdiğini ve tüm tapelerin ve belgelerin elinde olduğunu kaydederek, " Bunlar partimizin içinde her türlü ahlaksızlığı mubah gören ilkesiz, haysiyetsiz bir çete. Yaptıkları ilk operasyonlardan cesaret bulup ikincisine ve üçüncüsüne de yapmışla."dedi. Varan, tüm ısrarlara rağmen komplocuların ismini vermedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel