Başbakan Trabzon'da ne yapacak?

Trabzon, Rize ve Artvin’de çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Doğu Karadeniz Bölgesi’ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon’da bazı ziyaretlerde bulunacak ve açılış törenine katılacak.Perşembe gece saatlerinde Uçakla Trabzon Havalimanı’na

Başbakan Trabzon'da ne yapacak?

Trabzon, Rize ve Artvin’de çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Doğu Karadeniz Bölgesi’ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon’da bazı ziyaretlerde bulunacak ve açılış törenine katılacak.

Perşembe gece saatlerinde Uçakla Trabzon Havalimanı’na gelen Başbakan Erdoğan, Rize’ye geçti. Cuma gününü Rize’de geçiren Erdoğan, Cumartesi günü Artvin’e gitti. Artvin’de toplu açılış törenine katılan Başbakan recep Tayyip Erdoğan, akşamüstü saatlerinde helikopterle Trabzon’a geldi.

Geceyi Trabzon’da geçiren Başbakan Erdoğan, sabah Trabzon Valiliği’ni ziyaret etti. Buradan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirecek. Daha sonra ise Atatürk Alanı’nda toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Erdoğan’ın saat 19.00 itibari ile Ankara’ya hareket etmesi bekleniyor.

İŞTE BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN TRABZON PROGRAMI! 

Saat: 11.30 Trabzon Valiliğini ziyaret 

(Bloomberg Medya Grup Başkanı, BM Genel Sekreteri İklim Değişikliği Özel Temsilcisi ve New York Eski Belediye Başkanı Sn. Michael Bloomberg’i kabul edecektir)

Saat: 12.30 Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret

Saat: 17.00 Meydan Parkı’nda Toplu Açılış Töreni

Saat: 19.00 Trabzon’dan Ankara’ya hareket

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel