Başbakan Trabzon'da kime üzüldü!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da bugün oy kullandığı okulda intihar eden vatandaş için duyduğu üzüntüyü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile paylaştığı belirtildi.  Kazanılan seçim sonrası Tra

Başbakan Trabzon'da kime üzüldü!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da bugün oy kullandığı okulda intihar eden vatandaş için duyduğu üzüntüyü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile paylaştığı belirtildi. 
 
Kazanılan seçim sonrası Trabzon İl Seçim Kurulu’nda basın mensupları ile sohbet eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonlular’ın sandığa oy kullanmaya son dönemde yaşananlar ve Trabzon’daki hizmete görerek gittiğini belirterek “Biz hiçbir zaman çıkıp da biz yüzde 55 oy alacağız yüzde 45 oy alacağız ve kazanacağız demedik. Çünkü bu durum seçmenin kararına ipotek koymak anlamına gelirdi. Halkımız sandık başına gitti ve kararını verdi. Bize de bundan sonra düşen büyükşehir olan Trabzonumuzu en iyi şekilde hizmetlerle donatmak ve halkımızın bizlere göstermiş olduğu bu teveccühe layık olmaktır” dedi.
 
Başbakan Erdoğan’ın kendisini saat 19.00 sıralarında telefonla aradığını ve seçim sonuçları ile ilgili bilgi aldığını kaydeden Gümrükçüoğlu “Elimizdeki seçim sonuçlarını kendisiyle paylaştık. Kendileri Trabzon’da Bedri Rahmi Eyüpoğlu’nda yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi” diye konuştu..
 
Öte yandan seçim görevlisi olarak görev yapan ve öğretmen olduğu öğrenilen 54 yaşındaki Ömer Lütfi Çamur, adliye içinde fenalaştı. Bu durumu gören Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çamur’a müdahale ederek ambulans çağırdı. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Çamur’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel