Başbakan Trabzon'a teşekkür edecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak olmanın memnuniyetini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim

Başbakan Trabzon'a teşekkür edecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak olmanın memnuniyetini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın 30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından teşekkür ziyaretlerinde bulunduğunu anımsatarak, "Sayın Başbakanımız Perşembe akşamı bölgemize gelerek Rize ve Artvin'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yarın ise Trabzon'da çeşitli temaslar gerçekleştirecek. Trabzon Valiliği ile Büyükşehir Belediyemizi ziyaret edecek Sayın Başbakanımıza çalışmalarımızla ilgili bilgi vereceğiz ve kentin taleplerini ileteceğiz" dedi.

Erdoğan'ın yarın saat 17.00'de Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda düzenlenecek toplu açılış törenine katılacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"30 Mart yerel seçimlerde AK Parti'ye 59,5 oranında destek veren ve büyükşehir belediye başkanlığında oy oranıyla Türkiye'de dördüncü olan Trabzon halkına teşekkür edecek. Başbakanımız, Trabzon kendisinden ne istediyse vermiştir. Trabzon olarak Sayın Başbakanımıza minnettarız. Kendileri lütuf etmişler teşekkür için bölgemize gelmişler. Bütün Trabzon halkını saat 17.00'de Trabzon sevdalısı olan, Trabzon için sadece elini değil, bedenini taşın altına koymaktan imtina etmeyen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmaya davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel