Başbakan Trabzon'a neyin sözünü verdi?

Trabzon Meydan Parkı’nda dün vatandaşlara seslenen Başbakan Erdoğan’ın TZOB’un toplantısına katılması beklenirken ani bir kararla TTSO’ya ani bir kararla ziyareti gerçekleştirdi.Başbakan Erdoğan, mitingde de yanında bulunan bütün bakan ve milletvekilleriy

Başbakan Trabzon'a neyin sözünü verdi?

Trabzon Meydan Parkı’nda dün vatandaşlara seslenen Başbakan Erdoğan’ın TZOB’un toplantısına katılması beklenirken ani bir kararla TTSO’ya ani bir kararla ziyareti gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan, mitingde de yanında bulunan bütün bakan ve milletvekilleriyle birlikte ziyaret ettiği TTSO’da yönetim kurulu üyeleri ve Başkanlık Meclisinin hazır bulunduğu 40 dakikalık bir toplantı gerçekleştirdi.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Başbakan Erdoğan’a Trabzon’da hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında geniş bir sunum yaptıktan sonra Lojistik konusundaki görüşlerini dile getirdiklerini söyledi. Hacısalihoğlu, “Çevre Şehircilik Bakanımız başta olmak üzere bütün bakanlarımız ve milletvekillerimiz de toplantıya katıldı. Sayın Başbakanımız’a sunumumuzu yaptık. Şehir sorunlarını detayıyla gerçek anlamda bildiğimiz için tek tek anlattık. Ve bizi dinledi. Toplantıda sadece lojistik değil bir çok proje konuşuldu. Biz şöyle bir şey yaptık. Bizim amacımız lojistik tartışmasına girmek değil Trabzon’a lojistik yönünden OSB’nin önüne bir yatırım ve endüstri projesi kurmak bunun lojistik projesiyle bir bütün olduğunu ifade ettik sayın Başbakan’a, ikisinin de yapılması gerektiğini söyledik. Lojistiği İyidere’ye verdiğini Arsin OSB’ye de endüstri bölgesinin kurulması gerektiğini ifade ettik derin ve detaylı bir şekilde konuyu inceledi, tartıştık ve bu konuda olurunu verdi. Çalışmalarınızı hızlı bir şekilde tamamlayın diyerek olurunu vermiş oldu. Orada iş yoluna girdi, hiçbir şey yıkılmadan öteki orada yapılsın, bu da burada yapılsın şeklinde öneri getirdik. Sayın Başbakanımız da çalışmalarınızı yapın getirin dedi. Sayın Başbakan konulara çok hakim. Kendisine de gösterdiği ilgi alaka ve duyarlılık için şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel