Başbakan sevgi gösterileriyle karşılandı

 Beşinci Medeniyetler İttifakı Forumu için Viyana'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kalacağı otelde Avusturya'da yaşayan onlarca Türk tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.Başbakan'ın doğumgünü olması sebebiyle, kalacağı otele ellerinde '26 Şub

Başbakan sevgi gösterileriyle karşılandı

 

Beşinci Medeniyetler İttifakı Forumu için Viyana'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kalacağı otelde Avusturya'da yaşayan onlarca Türk tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Başbakan'ın doğumgünü olması sebebiyle, kalacağı otele ellerinde '26 Şubat Demokrasinin Doğum Günü' pankartı ve AK Parti bayrakları taşıyanlar gelirken, Erdoğan'a doğum günü hediyesi olarak bir de horon ekibi getirildi.

Başbakan Erdoğan'ın otele girişinden önce otelin lobisinde horon tepen ekip üyeleri, Başbakan'ın doğum günü olması sebebiyle ve kendisini sevdikleri için böyle bir sürpriz hazırladıkları mesajlarını verdiler. Avusturya ordusunda görev yapan bir Türk olan Ferhat Güneş de duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Ben burada Avusturya ordusunda askerlik yapıyorum ve başbakanı yakından görebilmek için özellikle izin alıp geldim. Doğum gününde yanında olabilmek için. Pankartlarımızı açtık onun gelmesini bekliyoruz."

Akşam geç saatlerde otele varan Erdoğan, kendisini karşılamaya gelen kalabalığı görünce aracından inerek kalabalığın yanına geldi ve burada onlarla tokalaşarak geldikleri için teşekkür etti. Erdoğan, otele giriş yapmadan önce iki küçük kız çocuğu tarafından kendisine verilen çiçekleri alarak, onları öptü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel