Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a gelecek mi?

Haber61.Net - Haber Servisi - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir dizi ziyarette bulunmak üzere hafta sonu memleketi Rize ve Trabzon'a geleceği bir hafta önceden duyurulmuştu. Bu akşam saatlerinde Trabzon'da olması beklenen Başbakan Erdoğan'ın programında d

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a gelecek mi?

Haber61.Net - Haber Servisi - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir dizi ziyarette bulunmak üzere hafta sonu memleketi Rize ve Trabzon'a geleceği bir hafta önceden duyurulmuştu. Bu akşam saatlerinde Trabzon'da olması beklenen Başbakan Erdoğan'ın programında değişiklik ola bileceği öğrenildi.

Haber Merkezimiz Muhabirimiz Şükrü Üçüncü'nün edindiği bilgiye göre; Başbakan'ın Musul'da IŞİD terör örgütü tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğunun işgali ile sona eren saldırılar nedeni ile programının iptal edile bileceği öğrenildi.

AK Parti Trabzon İl başkanlığına programın iptali ile henüz bir dilekçe ulaşmazken Trabzon Valiliğine buna benzer bir yazı gelmediği belirtildi. Öte yandan Başbakan Erdoğan'ın programı iptal edilmez ise akşam saat 21:00 sularında Trabzon Havalimanında olması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler