Başbakan mitinginde soyuldu!

Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’da düzenlediği mitingde hırsızlık olayı meydana geldiği ortaya çıktı… Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 1 hafta önce gerçekleştirdiği Trabzon mitinginde ilginç bir olay olduğu ortaya çıktı. Başbakanın Erdoğan’ın mitingini

Başbakan mitinginde soyuldu!
Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’da düzenlediği mitingde hırsızlık olayı meydana geldiği ortaya çıktı…
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 1 hafta önce gerçekleştirdiği Trabzon mitinginde ilginç bir olay olduğu ortaya çıktı. Başbakanın Erdoğan’ın mitingini izlemek için Atatürk Alanına gelen 54 yaşında ki A.Ş. adlı şahıs burada cebindeki paranın çalındığı gerekçesi ile şikayetçi oldu. 
 
Bir çok polisin görev yaptığı alanda meydana gelen hırsızlık olayında toplamda 650-800 TL parasının çalındığını ileri süren A.Ş. hırsızlık olayını miting alanından çıktıktan sonra fark ettiğini kaydetti. 
 
Olayda her hangi bir kimseden şüphelenmediğini kaydeden A.Ş.’nin şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis şüpheli veya şüphelileri yakalamak için bölgedeki kameraları inceleme altına aldı. 
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel