Başbakan Erdoğan Trabzon'da!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 18.45'de helikopterle Trabzon'a geldi.Erdoğan'ı, Trabzon Havalimanı'nda, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Büyükşehir Belediye Başkanı Orh

Başbakan Erdoğan Trabzon'da!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 18.45'de helikopterle Trabzon'a geldi.

Erdoğan'ı, Trabzon Havalimanı'nda, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, Emniyet Müdürü Murat Köksal, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve diğer ilgililer karşıladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da Trabzon'a geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel