Başbakan Erdoğan Trabzon'a geldi!

Trabzon'da bir dizi ziyarette bulunacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a geldi.Rusya'daki temaslarını tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel ANA uçağı ile saat 20.10'da Trabzon Havalimanı'na indi.Beraberinde eşi Emine Erdoğan, Dışişler

Başbakan Erdoğan Trabzon'a geldi!

Trabzon'da bir dizi ziyarette bulunacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a geldi.

Rusya'daki temaslarını tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel ANA uçağı ile saat 20.10'da Trabzon Havalimanı'na indi.

Beraberinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Trabzon'a gelen Başbakan Erdoğan'ı havalimanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve milletvekilleri karşıladı. Havalimanında geniş güvenlik önlemleri dikkat çekerken, alana girişler kapatıldı.

Alana partililer dahi alınmadı. Polis helikopteri de havalimanı üzerinde sürekli tur attı. Başbakan Erdoğan, havalimanında 10 dakika kaldıktan sonra geceyi geçireceği Zorlu Grand Otel'e hareket etti. Otel girişinde eşi Emine Erdoğan ile vatandaşları selamlayan Başbakan Erdoğan, daha sonra otele girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel