Başbakan Davutoğlu Giresun'da

 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şimdi dünyanın üçüncü, Avrupa'nın birinci nitelikte öneme haiz havaalanını Ordu, Giresunlu hemşehrilerimiz için yapıyoruz. Eğribel tünelini açacağız inşallah. Giresun'u İç Anadolu ile buluşturacağız" dedi.Ordu'daki programının

Başbakan Davutoğlu Giresun'da

 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şimdi dünyanın üçüncü, Avrupa'nın birinci nitelikte öneme haiz havaalanını Ordu, Giresunlu hemşehrilerimiz için yapıyoruz. Eğribel tünelini açacağız inşallah. Giresun'u İç Anadolu ile buluşturacağız" dedi.

Ordu'daki programının ardından Giresun'a gelen Davutoğlu, AK Parti Giresun İl Kongresi'nin yapılacağı 19 Eylül Spor Salonu önünde bekleyen vatandaşlara otobüs üzerinden hitap etti.

Sözlerine "Değerli Giresunlular. Sizi selamların en güzeliyle selamlıyorum. Allah'ın selamı üzerinize olsun" diyerek başlayan Davutoğlu, "Bugün gerçekten Ordu'da da Giresun'da da hiç unutamayacağımız bir gün yaşıyoruz. Saatlerce bizi hasretle bekleyen Giresunlu kardeşlerimi görünce emin olun bütün yorgunluğumuz gidiyor. Nasıl Karadeniz dalgaları sahile geldiğinde hiç yorulmuyorsa biz de size geldiğimizde muhabbetle, aşkla buluşuyoruz, hiç yorulmuyoruz. Sizi böyle beklettiğimiz için kusura bakmayın. Ordu'da da muhabbet deryası vardı ama biz biliyoruz ki Giresunlular bir kez misafirlerini beklemeye başladı mı alanı terk etmez, gerektiğinde saatlerce bekler. Yanılmadık, Allah razı olsun" diye konuştu.

Büyük bir seçime daha hazırlandıklarını dile getiren Davutoğlu, "Coşkuyla kongrelerimizi yapıyoruz. Türkiye'nin her yerinde emin olun sizin buradaki coşkular gibi coşkularla milletimizle buluşuyoruz. Salonun içi dolu, dışarısı dolu. Allah rahmetini esirgemesin, rahmet de bol bu sene ama esas rahmet sizin muhabbet dolu gözlerinizde. Allah sizden razı olsun. Allah bu topraklara rahmetini, bereketini eksik etmesin" dedi.

Başbakan Davutoğlu, Giresunlulara bir söz verdiğini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"En kısa zamanda Giresun'a bir kez daha geleceğiz inşallah. Giresun ne talep ediyorsa biz Giresun'un emrinde olacağız. Madem ki Giresunlular bizi saatlerce soğuk, yağmur demedi bekledi, biz de hiçbir engel tanımayacağız, Giresunlularla her fırsatta buluşacağız. İnşallah hep sizlerin hizmetinde olacağız. Allah yüreğinizdeki muhabbeti eksik etmesin. Al bayrağı bu semalardan hiç indirmesin inşallah. Giresun milli birliğimizin, istiklalimizin, istikbalimizin merkez şehirlerinden bir tanesidir. Sizlere hep güvendik, hep gereğini yapacağız. İşte şimdi dünyanın üçüncü, Avrupa'nın birinci nitelikte öneme haiz havaalanını Ordu, Giresunlu hemşehrilerimiz için yapıyoruz. Eğribel tünelini açacağız inşallah. Giresun'u İç Anadolu ile buluşturacağız. Karadeniz'imizin bu inci şehri Türkiye'mizin en çok kalkınan, en gelişmiş şehirlerinden biri olsun istiyoruz."

Başbakan Davutoğlu'na, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel