Bartholomeos Başkan Genç'i ziyaret etti

Bartholomeos, ziyarette yaptığı konuşmada, Ertuğrul Genç'in kendilerine karşı her zaman dostça davrandığını ifade ederek, "Sayın Başkan bize her yıl ayinler sırasında yardımcı oluyor. Biz de kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi arz ediyoruz" dedi. Önüm

Bartholomeos Başkan Genç'i ziyaret etti
Bartholomeos, ziyarette yaptığı konuşmada, Ertuğrul Genç'in kendilerine karşı her zaman dostça davrandığını ifade ederek, "Sayın Başkan bize her yıl ayinler sırasında yardımcı oluyor. Biz de kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi arz ediyoruz" dedi.
 
Önümüzdeki yıl yerel seçimler olduğunu hatırlatan Bartholomeos, şunları kaydetti:
 
"İnşallah önümüzdeki sene de yine buluşuruz. Önümüzde yerel seçimler var. Eğer sayın başkan aday olacaksa kendisine başarılar diliyoruz. Temennimiz gelecek sene de sayın başkanı aynı makamda ziyaret edilmektir."
 
Genç ise her türlü düşünce ve inanca saygılı olduklarını vurgulayarak, "Çünkü biz bu ülke topraklarında doğduk ve bareber yaşacağız. Ömrümüz olduğu sürece bu topraklarda özgürce ve insanca yaşayacağız" diye konuştu.
 
Genç, Bartholomeos'a ziyaretin anısına çeşitli hediyeler verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel