Bankalarda Sanal Para var

 Saadet Partisi Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı Mart ayı divan toplantısında bir araya geldi. Toplantıya GİK üyesi Dursun Ali Düzenli, Saadet Partisi Trabzon il Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, ilçe taşkilat başkanı Ahmet Ziyaettin Akıntürk, ilçe yönetim kurulu

Bankalarda Sanal Para var

 

Saadet Partisi Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı Mart ayı divan toplantısında bir araya geldi.
 
Toplantıya GİK üyesi Dursun Ali Düzenli, Saadet Partisi Trabzon il Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, ilçe taşkilat başkanı Ahmet Ziyaettin Akıntürk, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Çizmecioğlu Ak Parti hükümetine yüklenerek, hayali ticaret yapıldığını dile getirdi.  Çizmecioğlu, “ Mevcut hükümetin ülkemize yaptığı işlerin hepsi borçla yapılmıştır. Gün gelecek o borçlar ödenecektir o zaman gerçek vahim tablo meydana çıkacaktır. Allah yardımcımız olsun” dedi.
 
Sözlerine şöyle devam eden Çizmecioğlu, “ 28 Şubat sürecinde, Yahudiler ve Hıristiyanların zarar verici ekonomi planlarına direnen tek iktidar olan Refah Partisini yıkma çabaları gerçekleşmiştir ve sonunda partimiz kapatılmıştır ancak milli görüş durmamış Saadet Partisi ile yoluna devam etmiştir. Hükümetin yaptığı çalışmaların borçla yapıldığını milletimiz günü gelince anlayacaktır. Bu izlenen ekonomi politikası yanlıştır. Merkez bankası resmi verilerine göre Türkiye dolaşan nakit para 53 milyar liradır.
 
Oysa bankaların mevduatları 780 milyar lira, aradaki 727 milyar lira sanal bir paradır. Aslında var olmayan bir parayı döndürerek ekonominin düzgün bir rota içinde olduğunu söylemek hayalciliktir. Ülkemiz hala hazırda Kemal Derviş yasalarıyla yönetilmektedir. 28 Şubat sürecini iyi analiz edebildiğimizde bugünkü iktidarın ve ekonomik tablonun hedeflendiği açık bir şekilde görülmektedir. 5 milyar dolar İMF ye yardım ettik diye övünen sayın başbakana sormak gerekmez mi? İşçi, memur, esnaf, fındık- çay üreticisi söz konusu olunca kaynak olmadığını söylüyorsunuz da İMF ye 5 milyar doları nereden veriyorsunuz. Halkımızın popülist politikalara pirim vermemesi, kayıkçı kavgasına aldanmaması için gerçekleri kamuoyuyla paylaşmak asli görevlerimiz arasındadır. Saadet Partisi, insanımızın hak ettiği adil paylaşımdan emeğinin karşılığını almış, şahsiyetli ve onurlu bir yaşam tarzına ulaşmış olmasının teminatı olacaktır.” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel