Banka müdürü yardımcısı öldü

Kaza, dün akşam 16.15 sıralarında Bolaman-Perşembe otoyolu Çalışlar 14 Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Ordu istikametinden Fatsa yönüne seyir halinde olan Mehmet Onurer'in (50) kullandığı 60 DD 462 plakalı kamyonet, Karayolları'nın yaptığı çalışma nedeni

Banka müdürü yardımcısı öldü

Kaza, dün akşam 16.15 sıralarında Bolaman-Perşembe otoyolu Çalışlar 14 Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Ordu istikametinden Fatsa yönüne seyir halinde olan Mehmet Onurer'in (50) kullandığı 60 DD 462 plakalı kamyonet, Karayolları'nın yaptığı çalışma nedeniyle tek yönlü yola girdi. Bu sırada karşı yönden gelen Adnan G. yönetimindeki 68 EU 328 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştıktan sonra bariyerlere sürten kamyonette araç sürücüsü Mehmet Onurer hayatını kaybederken, eşi Emine (46) ve kızı Beyza (16) Onurer kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kaza nedeniyle Bolaman-Perşembe otoyolu uzun süre trafiğe kapandı. Kazada hayatını kaybeden Onurer'in cesedi, sıkıştığı yerden Fatsa Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla güçlükle çıkarılabildi. Emine ve Beyza Onurer ise tedavi edilmek üzere 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Ordu Ziraat Bankası Müdür Yardımcısı 3 çocuk babası Mehmet Onurer'in cenazesi, bu sabah banka şubesi önünde yapılan törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel