Banka görevlisinin unutkanlığı

Trabzon'da Trabzonspor Bulvarı'ndaki askeri lojmanlar önündeki bir bankamatikte banka görevlisinin unutkanlığı soygun teşebbüsü sanıldı.Edinilen bilgiye göre, Trabzonspor Bulvarı'nda devriye görevi yapan polis ekipleri sabah saatlerinde askeri lojmanlar ö

Banka görevlisinin unutkanlığı

Trabzon'da Trabzonspor Bulvarı'ndaki askeri lojmanlar önündeki bir bankamatikte banka görevlisinin unutkanlığı soygun teşebbüsü sanıldı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzonspor Bulvarı'nda devriye görevi yapan polis ekipleri sabah saatlerinde askeri lojmanlar önünde yan yana bulunan bankamatiklerden birinde bankamatiğin ön kapağının açık olduğunu fark etti. Bölgeye Hırsızlık Şubesi ekipleri ile Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Yapılan inceleme sonucunda herhangi bir para çalınmadığı belirlenirken, banka yetkilerine bilgi verildi.

Banka yetkilerinin de kontrolü ile para çalınmadığı tespit edilirken, yapılan güvenlik kamerası incelemeleri sonrasında ise bankamatiğin ön panelinin banka görevlilerince dün akşam saatlerinde unutkanlık sonucu açık bırakıldığı ortaya çıktı. Banka görevlilerinin dün akşam para yatırmak için bankamatiğe geldiği ve para yerleştirdikten sonra bankamatiğin ön panelinin kapağını kapatmadan bankamatikten ayrıldıkları öğrenildi. Olayla ilgili 2 banka görevlisi hakkında inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel