Bana emir veremezsin

 Yıldızlı Belediye Başkanı Tarakçı: “Bize imar izni vermeyin diyorlar kendileri Yıldızlı Güven Hastanesi’nin orada üst geçit yapıyor. Bu tezat değil mi? ÖNCE PROJEYİ  GÖNDERECEKLER Karayollarının isteğinde tezat olduğunu belirten Tarakçı, ”Bu işi kanuna g

Bana emir veremezsin

 

Yıldızlı Belediye Başkanı Tarakçı: “Bize imar izni vermeyin diyorlar kendileri Yıldızlı Güven Hastanesi’nin orada üst geçit yapıyor. Bu tezat değil mi?
 
ÖNCE PROJEYİ  GÖNDERECEKLER
 
Karayollarının isteğinde tezat olduğunu belirten Tarakçı, ”Bu işi kanuna göre çözmemiz gerekir. Yıldızlı’ dan gelecek yolun Akyazı’dan tünelle geçeceği söyleniyor. Biz zaten ona göre kavşak düzenlememizi yaptık. Ayrıca bize imar izni vermeyin diyorlar kendileri Yıldızlı Güven Hastanesi’nin orada üst geçit yapıyor.
 
Bu tezat değil mi. İmara açmayacaksak üst geçidi niye yapıyorsun demezler mi adama.  Bizim isteklerini yerine getirmemiz için önce projeyi gönderecekler, bizde meclise sunacağız. Geçerse meclisten dediği şekilde imara vermeyiz. Bu şekilde olmaz” dedi.
 
Kaynak : Sonnokta   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler