Balta'dan sert sözler!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bir süre önce bakanlık görevinden alınan Erdoğan Bayraktar'ın ardından Sosyal medyada eleştiren kelimelere yer verdiği yönünde haberler ile gündeme gelmişti.Bu durumun  gerçeği yansıtmadığını ifade eden

Balta'dan sert sözler!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bir süre önce bakanlık görevinden alınan Erdoğan Bayraktar'ın ardından Sosyal medyada eleştiren kelimelere yer verdiği yönünde haberler ile gündeme gelmişti.

Bu durumun  gerçeği yansıtmadığını ifade eden Balta, " Ben sayın bakanım ile alakalı öyle bir kelimeye yer vermem. Kaldı ki o benim ağabeyim ve ben onun kardeşiyim. O gün sosyal medya üzerinden söylemiş olduğum sözler Ertuğrul Günay ile alakalı sözlerdi."dedi.

Balta, " Bu sözlerin çarpıtılarak başka maksatlı olarak kullanılmasının tek nedeni var. Oda benim şahsıma yönelik hareketlerdir."ifadelerini kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel