Balta Vakfıkebir'e aday

Vakfıkebir  İl Genel Meclisi Üyesii Muhammet Balta, AK Parti’den Vakfıkebir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.AK Parti Aday Adaylık sürecinin sona ereceği 1 Kasım tarihinde ilçe başkanlığında partisinin ilçe başkanı Enver İskenderoğlu’na aday

Balta Vakfıkebir'e aday

Vakfıkebir  İl Genel Meclisi Üyesii Muhammet Balta, AK Parti’den Vakfıkebir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Aday Adaylık sürecinin sona ereceği 1 Kasım tarihinde ilçe başkanlığında partisinin ilçe başkanı Enver İskenderoğlu’na aday adaylığı dilekçesini sunan Muhammet Balta, ‘Vakfıkebir için birlikte çalışacağız. Herşey Vakfıkebir’in büyümesi ve gelişmesi için’ dedi.  
 
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, “Bugün AK Parti 30 Mart yerel seçimleri için belediye başkan ve belediye meclis üyeliği aday adaylıklarının son günü. Bugün burada İl Genel Meclis Üyemiz Muhammet Balta Vakfıkebir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Bugün beşinci başvurumuzu aldık ve her başvuruyla daha bir mutlu oluyoruz. Bu bizim partimizin zenginliği demektir. İnşallah 30 Mart sabahı da hepinizin yüzündeki aynı gülücükle, AK Partili belediye başkanıyla Vakfıkebir’e daha iyi hizmet getireceğiz” dedi.
 
Geniş katılımla aday adaylığını açıklayan Balta, “Bu son günde sizlerle birlikte olmak istedim. Beraber yürüdüğümüz bu yolda Vakfıkebir için anlamlı bir günde hep birlikteyiz. AK Parti sıradan bir parti, bizim liderimiz sıradan bir lider değildir. Türkiye’nin her coğrafyasında var olan 76 milyonun partisiyiz. Her şartta ve bedeli ne olursa olsun partimize ve onun lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlıyım. İl genel meclis üyeliğim boyunca Vakfıkebir’e hizmet etmeye çalıştım.

Bizler siyaseti hakkın rızasını kazanmak için halka hizmet götürme arzusuyla yaptık. Bundan sonra da öyle yapacağız. Doğup büyüdüğüm Vakfıkebir’e daha fazla hizmet götürmek için belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim. Verilen karar ne olursa olsun verilen karar baş tacımızdır. Bizim i,çin vaz geçilmez olan AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu kutsal görev bize verilirse onur ve layıkıyla yerine getireceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Bugün Vakfıkebir için birlik günüdür. Bugün AK Parti’mizin 2023 vizyonuna paralel olarak, Vakfıkebir’in de çocukların, gençlerin, tüm ilçe halkının arzusu olan cazibe kenti olma noktasında karar verme günüdür. Bu seçimlere, teşkilat mensuplarımız ve halkımız gibi ben de hazırım. Sosyal belediyeciliği Vakfıkebir’de oluşturmak, yönetim ve hizmet anlayışımızla iz bırakmak için bu yola çıktım. Burada sizlerle birlikte açıklamanın onur ve mutluluğunu yaşıyor, tüm aday adaylarına başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel