Balta: Trabzon'un sorunlarını biliyoruz

AK Parti Trabzon’da ‘Horon Başlıyor, Trabzon Yeni Türkiye ile Buluşuyor’ sloganı ile 19 Mayıs Spor Salonu’nda milletvekili adaylarını tanıttı.  Toplantıda 2. sıra  Milletvekili adayı Muhammet Balta açıklamalarda bulundu. Balta şöyle konuştu;“Heyecanlıyım.

Balta: Trabzon'un sorunlarını biliyoruz
AK Parti Trabzon’da ‘Horon Başlıyor, Trabzon Yeni Türkiye ile Buluşuyor’ sloganı ile 19 Mayıs Spor Salonu’nda milletvekili adaylarını tanıttı. 
 
Toplantıda 2. sıra  Milletvekili adayı Muhammet Balta açıklamalarda bulundu. Balta şöyle konuştu;

“Heyecanlıyım. 15 yıldır bu davanın içinde olan bir kardeşiniz olarak. Sizlerle beraber çok üzüntülü günler yaşadık. Kapatma sürecini yaşadık. O dönem bizlerle beraber olan 3 tane adayımız şu an aday. Bize güç veren dava arkadaşlarımız burada. Allah’a hamd ediyorum. Böyle bir davanın içinden çıkan bir kardeşiniz olarak, şimdi sizlerin sayesinde kadim şehir Trabzon’da huzurlarınızda milletvekili adayı olarak bulunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ankara’da bir eviniz makamınız var demiştim bakan yardımcısı olduğum zaman. Ankara’da eviniz devam ediyor. Trabzon’un sorunlarını biliyoruz. Allah’ın izni ile sizin başınızı eğecek hiçbir şey yapmayacak. 55 gün boyunca Salih Kardeşimizi seçtirmek için uyku bize haram olsun. Çalışacağız ve onu seçtireceğiz. Biz hazırız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel