Balta Kurban Bayramını Trabzon’da geçiriyor

Akçaabat ilçe  teşkilatı ile sohbet ederken görüntülediğimiz Bakan Yardımcısı Muhammet Balta,  Kurban Bayramı süresince Trabzon’da olacağını bildirdi.“Dünyanın neresinde olursanız olun kendi memleketiniz her zaman sizin için dünyanın en güzel yeridir diye

Balta  Kurban Bayramını  Trabzon’da geçiriyor

Akçaabat ilçe  teşkilatı ile sohbet ederken görüntülediğimiz Bakan Yardımcısı Muhammet Balta,  Kurban Bayramı süresince Trabzon’da olacağını bildirdi.

“Dünyanın neresinde olursanız olun kendi memleketiniz her zaman sizin için dünyanın en güzel yeridir diyen Balta, bizim için de Trabzon  her zaman özlediğimiz ve hasretini çektiğimiz yerdir. Ben en çok Ankara’dan Trabzon’a dönmeyi seviyorum. Buradaki dostlarımızı arkadaşlarımızı özlüyoruz. Bayram boyunca bu özlemi gidermeye çalışacağız. Vatandaşlarımızla sohbet etme imkânı bulacağız. Teşkilatlarımızı  ve  arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz'' dedi.

Gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanan Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Cuma gününe kadar Trabzon’da olacağını ve hemşerileri ile hasret gidereceğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler