Balta destek istedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta,  seçim çalışmalarını Trabzon Demirkırlar Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti yaparak sürdürdü. Tek tek esnafla bir araya gelip esnafın yaptıkları işler hakkında bilgi alan Balta Esnafın dua ve desteklerini a

Balta destek istedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta,  seçim çalışmalarını Trabzon Demirkırlar Sanayi Sitesinde esnaf ziyareti yaparak sürdürdü. Tek tek esnafla bir araya gelip esnafın yaptıkları işler hakkında bilgi alan Balta Esnafın dua ve desteklerini aldı. 

Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, "7 Haziran öncesi alan taraması yapmış olduğumuz bu dönemde; esnaflarımızla yüz yüze görüşmek sureti ile kentin sorunlarını bizzat yaşayanlardan öğreniyoruz. Bugün de Trabzon ekonomisine, istihdama çok değerli katkı da bulunan Demirkırlar Sanayi Sitesindeyiz. Esnafımızla bir araya geldik. Sorunlarını dinledik, sohbet ettik. Sanayi esnafımıza teşvikler verdik, birçok iyileştirme sağladık. Bundan sonra da 7 Haziran seçimlerinde sizlerin desteğine talip olmak için buradayız. Bütün esnafımıza Allah iş yoğunluğu versin. Esnaf ekonominin bel kemiğidir. Esnaf istikrarlı bir ekonomik ve siyasi ortamda yaşamayı sever. Esnafın yoğun olduğu ülkelerde gelir dağılımı dengede olur. Hepsine helal ve hayırlı kazanç diliyorum” şeklinde konuştu.

 “2002 yılında gerçekleşen devrimin, ikinci yarısı olarak kabul ettiğimiz 7 Haziran 2015 sonrasının da çok daha güçlü bir hale gelmesi gerekiyor” diyen Balta sözlerini şöyle sürdürdü: "Kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduğu, Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olduğu yeni bir dönemin milat noktası. Bu milat noktasına çok güçlü bir şekilde gitmek, devam etmek ve istikrarın sürmesini istiyoruz. Anayasayı değiştirecek şekilde iktidar çoğunluğunu yakalamamız gerekiyor. Anayasa değişikliği ülkenin tamamını ilgilendirse de esas itibariyle küçük esnafı daha fazla ilgilendiriyor. Kaynakların israfının adil olarak dağıtılması, hızlı hareket edilmesi, bürokratik engellerin kaldırılması esnafımız için çok önemli. Sizin verdiğiniz destekle biz bunu başaracağız. İlimizde vatandaşlarımız yaşanabilir ve gelişmiş bir kent beklentisi içinde. Biz de bu durum için büyük projelerimizi hayata geçirmekle beraber, bundan sonrasında beklentileri değerlendiren bir yapı ile proje üreteceğiz. Kentimizi kısacası hemşerilerimiz ile birlikte yöneteceğiz ve geliştireceğiz”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler